Sala de Kinetoterapie

 

Lucian Constantinescu Fundatia pentru copii Sansa la Viitor

27.333333333333% Complete
820 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salut! 

Eu sunt Lucian aka Lele Frumosu! Sâmbăta e ziua mea, o să împlinesc 7 ani. Mesajul pe care îl citiți acum e scris de mami, dar să știți că l-am compus împreună. Sunt un copil fericit care se bucură de vacanță și care abia așteaptă petrecerea de ziua lui. E o ocazie bună să am alături prietenii și familia și să ne distrăm împreună. Așa cum v-am spus mai devreme, sunt un copil fericit căruia nu îi lipsește nimic. Asta nu înseamnă că sunt răsfățat, îmi place să fiu atent la tot ce se întâmplă în jur. Așa am observat că de ziua ei, mami nu a primit niciun cadou. Dar a rugat pe toată lumea să doneze banii pregătiți pentru cadoul ei pentru Fundația Șansa la Viitor. 
Eu vreau să cresc mare și să fiu ca ea, o iubesc mult și știu că a fost fericită să ajute alți copii.  
Așa că anul ăsta, de ziua mea, vreau doar să fim împreună când suflu în lumânări. Știu că există locuri unde copiii se pot face bine și eu vreau să vă rog să ajutați acolo. Să trimiteți banii pentru cadoul meu la Fundația Șansa la Viitor care îi va folosi pentru a dota Sala de Kinetoterapie pediatrică. Și atunci când copiii o să se facă bine, sigur ne vom juca împreună. 


Să creștem mari!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundatia Sansa la Viitor ofera sedinte de terapie neuromotorie copiilor nascuti inainte de termen si a celor indelung spitalizati in sectii de Terapie Intensiva Neonatala si in centre de recuperare specifice. 

SUSŢIN PROIECTUL

Sala de Kinetoterapie

DONEAZA PENTRU DOTAREA SĂLII DE KINETOTERAPIE PEDIATRICĂ
Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

5 Donații

29 Aug 2018
05 Aug 2018

Sonia

120 RON
La multi ani si la cat mai multe fapte frumoase!
04 Aug 2018

Remus

150 RON
La mulți ani LELE...
01 Aug 2018
Zile colorate!
31 Jul 2018
Lucian Constantinescu : Fundatia pentru copii Sansa la Viitor
Sala de Kinetoterapie